Счетоводство, Счетоводни услуги, Счетоводно обслужване, Счетоводна къща София


Счетоводно обслужване. Регистрация на Фирми, Търговски марки, Електронен подпис
Счетоводна къща НИИД Консулт работи в сферата на комплексното счетоводно обслужване на фирми от строителния сектор, търговия, внос и износ на стоки, услуги във всички сфери, производство, хотелиерство и ресторантьорство и др.
Счетоводната къща предлага на клиентите си и квалифицирана юридическа консултация и услуги свързани с регистрация на нови фирми, представителство пред институции, промени по партидите на дружествата и др. На ваше разположение са екип от квалифицирани счетоводители и правоспособен юрист, които ще ви обслужат компетентно.
 


Счетоводни и юридически услуги за фирми и частни лица.
English version
 
 
 
Обслужване на клиенти
 
банер на агенция по вписванията
 
Начало | Заявка за счетоводно обслужване
Заявка за счетоводно обслужване
 
  Счетоводни услуги
 
 
Вид търговец:    
   
Вид дейност на фирмата:    
   
Брой на персонала за извършване на дейността:    
   
Регистрация по ЗДДС:    
   
Среден брой първични счетоводни документи (брой стопански операции) на месец:    
   
   
име на фирма:   
лице за контакт:   
телефон за контакт:     
    *Моля, попълвайте телефонен код.
e-mail (7-125):   
   
    картинка с код
Моля, въведете кода от
картинката:
 
Предоставените лични данни в контактната форма са с цел осъществяване на контакт със Счетоводна къща НИИД Консулт ЕООД, достъпни са за обработване единствено от оторизирано лице в дружеството и се заличават чрез изтриване след приключване на кореспонденцията.
 
   
счетоводнакъща.com

банер за ваучери

 
Счетоводна къща НИИД Консулт предлага на клиентите си комплексно счетоводно обслужване. Счетоводната къща обслужва фирми заети в строителния сектор, търговия, внос и износ на стоки, услуги във всички сфери, производство, хотелиерство и ресторантьорство и др. Освен счетоводство, счетоводна къща НИИД Консулт предлага и времеспестяващи услуги, свързани с изготвяне и подаване на документи в различни институции - данъчни документи, справки и отчети, издаване на електронен подпис и др. Фирмата разполага също и с консултант, който ще Ви насочи към най-подходящия кредит за закупуване на недвижим имот в зависимост от нуждите и намеренията Ви и ще Ви съдейства при изготвяне на необходимите документи. Правоспособен юрист ще Ви разясни изискванията при регистрация на фирма, търговска марка или патент.
 
   
 
Счетоводство. Счетоводни услуги. Комплексно счетоводно обслужване.
 
 
 
Всички права запазени © 2019 NEED Consult Ltd. · Споразумение · Счетоводна къща